Het is een OEPSJE meer geworden. - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu Het is een OEPSJE meer geworden. - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu

Het is een OEPSJE meer geworden.

Door: Marlies en Gerco

Blijf op de hoogte en volg Marlies en Gerco

21 April 2009 | Nicaragua, Granada

Hallo lieve allemaal.
Het moet niet gekker worden.
Hierbij delen wij jullie mee dat wij voorlopig de eerste paar jaren in Nicaragua blijven wonen.
Na een zware bevalling van uren lang overleg en het wel-toen weer niet- en toen weer wel uitbrengen van een bod gaan we beginnen aan de grootste klus van ons leven tot nu toe.
Sinds vandaag zijn we wederom trotse eigenaen geworden, maar dit keer van een bar/restaurant. En niet zomaar eentje. Het restaurant ligt aan het Parque Central, het centrale plein hier en is groot, heel groot!
We hebben duizend plannen, met onder andere de bovenverdieping die alleen nog maar HELEMAAL gerenoveerd moet worden. Groot pluspunt: een supergroot balkon aan de voorkant dat uitkijkt over het hele plein en de kathedraal. Aan de achterkant een supergroot balkon met zicht op de vulkaan. Het pand zelf heeft aan alle kanten grote deuren die tegenover elkaar open kunnen, noem het maar een soort doorzonwoning.
Maar voorlopig zijn we dus nog een paar maanden aan het verbouwen en gaan dus alsnog voorlopig weinig van het land zien. Stiekum hadden we op onze foto site al een keer een foto gezet van het pand. Maar hierbij de foto's van wat dichterbij. Zometeen krijgen we de sleutels en gaan we het personeel ontmoeten.
Morgen gaan we al open, dus voorlopig hebben we werk genoeg. Maar we zullen niet vergeten jullie op de hoogte te houden.
Tot snel. XXX

• 22 April 2009 - 01:57

Shoebie:

Waanzinnig super, gefeliciteerd.Ongelofelijk , wat kan je leven dan ineens een andere dimensie krijgen. Succes dikke knuf van ons

• 22 April 2009 - 05:19

Karin:

MANMANMAN......
    VROUWVROUWVROUW......

ONGELOOFLIJK.......SUPER !!!!
    Dikke proficiat, wat een mooie wending in jullie leven, nu moet ik zeker ooit in Nicaragua passeren :-))) Ik krijg helemaal de kriebels van dit nieuws.... en dat hoefijzer .... You see ... Go for it... de toekomst lacht jullie toe

Kus

Karin en Gerrit

• 22 April 2009 - 05:47

De Reemertjes:

nou ja.....
    Heel erg gefeliciteerd mer jullie eigen bar/restaurant. Het moet toch niet gekker worden, nog ff en jullie zijn de baas in het hele dorp :)
    Heel veel succes en geluk ermee.
    veel liefs, de reemertjes

• 22 April 2009 - 06:18

Been :

Hoi lieve mensen, wat een waanzinnige leuke uitdaging. Heel veel klussucces en een dikke kus vanuit Nederland. Liefs Been

• 22 April 2009 - 06:30

Gerald En Lia:

Hé nu eindelijk het communicé er over...;)
    Gefeliciteerd.....
    Een soort DAPPEN in Nicaragua straks? Bar beneden, restaurant boven?
    Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat worden.... t is dat ik hier strals 'wat' te doen heb, anders kwam ik klussen....
    En WIJ gaan het wel zien einde jaar!

Lia en Gerald

• 22 April 2009 - 06:48

Nikol:

Jee, wat ziet dat er fantastisch uit!Super gefeliciteerd.Geweldig om jullie zo ontzettend positieve verhalen te lezen. Veel plezier en succes met de nieuwe klus!

• 22 April 2009 - 08:38

Joan:

Heyy luitjes,

't Gaat goed met jullie zo te lezen...hostel en nu al een restaurant. Super, gefeliciteerd met de sleutels en heeel veel suc6 met de klus. Moet overigens lukken want aan het hoefijzer te zien (toeval bestat niet) lacht het geluk jullie toe.
    Hoe is het overigens inmiddels met de vader van Gerco?

Groetjes uit een zonnig Holland, neeee hier geen 33 graden hoor) ;-)

• 22 April 2009 - 14:32

Roxie:

hahahaha gekke lui!!!!
    gefeliciteerd met jullie leuke aanwinst!!
    veel klusplezier;-)

• 22 April 2009 - 14:45

Wim:

Misschien nu even uit ge-oepst? Dadelijk krijgen jullie de Nicaraguaanse vastgoed maffia achter jullie aan...
    Ruben laat vragen of er misschien een kok nodig is?

• 22 April 2009 - 15:10

Wilfred:

Ziet er werkelijk super uit!!! Mischien een klein beetje jaloers??
    hartelijke groeten,
    Wilfred

• 22 April 2009 - 16:57

Lesley:

Hee Gerco en Marlies,

Heel erg gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst!

Veel liefs Lesley

• 22 April 2009 - 17:26

Mirella:

He luitjes,

Wat ontzettend gaaf!!!!!Super gefeliciteerd!!!Wat een stap zeg,petje af hoor!Ik doe het jullie niet na!zou ik veels te schijterig voor zijn,haha
    Veel succes!
    Dikke kus

• 22 April 2009 - 18:18

Annet:

dus toch!!!
    gefeliciteerd!!!!
    super mooi ziet het eruit, en nu maar klussen en echt super hoor elke keer een bericht van jullie
    groetjes van ons

• 22 April 2009 - 18:18

Hillery:

Hallo lieverds
    It is getting more interesting with each email that i get.What a wonderfull thing to do and to see all the other countries.Next to the Cathedrale save place to be. ha ha.
    Lots of hard work ahead of you but the 2 of you are will do great.
    Keep in touch, lots of love from it now upwarning Winnipeg.Well alles under water around the city Emercency situations.

Best of luck and be careffull.

tante Hilly
    Canada

• 22 April 2009 - 23:56

Jass:

Hola amigos mios... como estan? ik begrijp dat jullie t lekker druk hebben.. das goed, hé? Gefeliciteerd met de opening... ik weet dat alles goed zal aflopen... ik ben al een klant van Mochilas en natuurlijk word ik ook een klant van cafe mundo? of houden jullie dezelfde naam? Wat dan ook.. ik weet xeker dat het een suc6 wordt...
    Muchos exitos!!!

• 23 April 2009 - 07:41

Laura:

hai,

gefeliciteerd echt super te gek.

• 23 April 2009 - 10:52

Kooijmannetjes:

Geweldig wat jullie daar allemaal meemaken, waarschijnlijk nooit verwacht dat er zoveel leuke dingen op jullie pad zouden komen, maar lui probeer ook nog wel lekker te genieten ondanks jullie (op dit moment) wel heel drukke leven, heel veel succes.
    vele groetjes van Nel en Johan

• 23 April 2009 - 18:56

Hillie:

Tuurlijk joh gewoon een pand erbij kopen moet kunnen :-) Groot grond bezitters!!!!

Maargoed zonder gekheid super super super gaaf voor jullie.. Hard werken denk ik maar wel de moeite waard. Succes en tot snel dat gaat hoop ik nog wel door toch????
    kus kus kus kus

• 23 April 2009 - 20:11