kort berichtje
12 Maart 2009 | Nicaragua, Granada
13 Maart 2009 - 06:02
Daanje:
Lieverds,
goed even te lezen dat jullie goed aangekomen zijn. Hoop dat jullie een beetje tot rust kunnnen komen. Knuffel iedereen maar flink!!
tot volgende week,
abrazos
Daantje -
13 Maart 2009 - 06:02
Wim Rissema:
Goed zo.....
13 Maart 2009 - 06:37
Erik:
we hadden dit vertrek natuurlijk heel anders voorgesteld maar goed te horen dat de thuissituatie kennelijk zo is dat jullie toch konden gegaan. Hopeijk kom je daar nu na alle hectiek evn tot rust. Knuffel en liefs -
13 Maart 2009 - 07:36
Gerald En Lia:
Fijn te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Pas goed op elkaar. Dikke knuffel van ons.
PS het is toch wel stil in huis nu jullie weg zijn. -
13 Maart 2009 - 08:03
De Reemertjes:
fijn dan jullie toch konden vertrekken. las in een berichtje van je (schoon)moeder dat het beter gaat met je (schoon)vader en das wel heel fijn om te lezen.
dikke kus. -
13 Maart 2009 - 09:24
Annet:
super hoor, dus toch kunnen gaan!het is wel raar hoor dat jullie nu aan het andere eind van de wereld zitten!!en gerco over 51 dagen zie je je pa gewoon weer!! -
13 Maart 2009 - 09:29
George:
Hoi,
Wat fijn dat jullie ondanks alle emoties en situaties jullie je thuis voelen daar !
Knuffel voor jullie beiden.
Annemieke en George -
13 Maart 2009 - 16:50
Marja:
Lieve Gerco en Marlies,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat het zomaar niet tegen viel om er weer te zijn.
Laat die spaanse woorden maar vloeien zolang verhaaltjes naar deze kant maar in het Nederlands zijn.
Groetjes Marja, Ruud en the kids -
13 Maart 2009 - 19:42
Leo:
Hallo luitjes,
Ik wens jullie veel succes. De vader van Hester is vandaag overleden. Dus wij zitten in een rouwfase.