ultima dia
10 Januari 2009 | Nicaragua, Granada
10 Januari 2009 - 19:52
Gert Buis:
Hoi Marlies en Gerco,
we praten dagelijks met elkaar over jullie ´avontuur´.
Ik denk dat jullie in de afgelopen maand meer hebben geleerd dan de afgelopen 10 jaar (positief).
VEEL SUCCES!!! Marcelle en Gert (vanuit het polaire Nederland) -
El ultimo dia.
11 Januari 2009 - 17:56
Arina:
he grootgrondbezitters,
jullie beleven toch wel van alles daar, echt lachen en blijkbaar op een heel relaxte manier, ik popel om de boel daar te komen bekijken, maar dat zit er voorlopig niet in, wij zijn stikbeniewd naar jullie belevenissen en hopen zsm weer samen te komen voor alle ins en outs. Jullie boffen dat de temperaturen iets hoger worden, maar het zal wel een enorm verschil zijn met daar, sucdes met deze temperatuurschok
xxxx -
11 Januari 2009 - 18:26
Nel En Johan:
Hoi Marlies en Gerko
Geweldig al die avonturen kan me sommige dingen echt voorstellen een auto in de kamer of met z'n allen kaartjes knippen op onze vakantie reizen ook heel wat gezien dus sommige dingen klinken heel bekend, jullie zullen vast heimwee krijgen naar het klimaat de mensen alles. Maar trek hier maar een hele dikke jas aan want na de warmte daar hebben jullie het vast vreselijk koud.
vele groetjes van de Kooijmannetjes