ultima dia - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu ultima dia - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu

ultima dia

Door: Marlies en Gerco

Blijf op de hoogte en volg Marlies en Gerco

10 Januari 2009 | Nicaragua, Granada

ja helaas onze laatste dag hier,we wilde eigenlijk vanmiddag vrij nemen maar er valt nog een hoop te regelen.de laatste afhandelingen met de boekhoudster de klusjesman is nog bezig,maar de wasmachine en de droger draaien!!!diana is vanochtend al vertrokken en morgen is het dus onze beurt,jippie 24 uur onderweg.vanmiddag nog een gesprek met het personeel,samen met jassert onze hele fijne vriend die ook nederlands spreekt,we kunnen ons wel duidelijk maken maar het is erg gebrekkig.dus kom maar op met die spaanse les.vanochtend naar de drukker geweest en de flyers zien er geweldig uit,donderdag zijn ze klaar en emmerich diana s vriend gaat ze voor ons verspreiden,ook echt zo n lieve jongen,zoals de meeste mensen hier.iedere dag maken we nieuwe contacten dus we hebben al een klein netwerkje.de mensen die bij ons slapen zijn allemaal erg tevreden,vertel het voort vertel het voort!!het doet ons echt verdriet om hier weg te gaan,we voelen ons best wel thuis hier,dus op het vliegveld wordt nog wel een traantje gelaten.maar ook weer fijn om jullie allemaal te zien!!maandag ochtend krijgen wij dus een temperatuurshock!!!tot snelxxxx

• 10 Januari 2009 - 19:52

Gert Buis:

Hoi Marlies en Gerco,

we praten dagelijks met elkaar over jullie ´avontuur´.
    Ik denk dat jullie in de afgelopen maand meer hebben geleerd dan de afgelopen 10 jaar (positief).

VEEL SUCCES!!! Marcelle en Gert (vanuit het polaire Nederland)

• 11 Januari 2009 - 12:31

El ultimo dia.

• 11 Januari 2009 - 17:56

Arina:

he grootgrondbezitters,

jullie beleven toch wel van alles daar, echt lachen en blijkbaar op een heel relaxte manier, ik popel om de boel daar te komen bekijken, maar dat zit er voorlopig niet in, wij zijn stikbeniewd naar jullie belevenissen en hopen zsm weer samen te komen voor alle ins en outs. Jullie boffen dat de temperaturen iets hoger worden, maar het zal wel een enorm verschil zijn met daar, sucdes met deze temperatuurschok
    xxxx

• 11 Januari 2009 - 18:26

Nel En Johan:

Hoi Marlies en Gerko
    Geweldig al die avonturen kan me sommige dingen echt voorstellen een auto in de kamer of met z'n allen kaartjes knippen op onze vakantie reizen ook heel wat gezien dus sommige dingen klinken heel bekend, jullie zullen vast heimwee krijgen naar het klimaat de mensen alles. Maar trek hier maar een hele dikke jas aan want na de warmte daar hebben jullie het vast vreselijk koud.
    vele groetjes van de Kooijmannetjes

Marlies en Gerco

Hoi hoi, sinds maart 2009 wonen we in Granada Nicaragua waar we aan het Centrale Park, naast de Kathedraal een vrij groot bar-restaurant hebben, genaamd Nuestro Mundo. (onder de plaatselijke bevolking ook bekend als El Balcon). Het is hier echt super: supermensen, super mooi weer en super mooi. Hasta pronto en Granada Nicaragua.

Actief sinds 28 Juli 2008