pfff wat een dag,serieus hoor - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu pfff wat een dag,serieus hoor - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu

pfff wat een dag,serieus hoor

Door: Marlies en Gerco

Blijf op de hoogte en volg Marlies en Gerco

08 Januari 2009 | Nicaragua, Granada

ten eerste even echt serieus,er is in costa rica een flinke aardbeving geweest,was voelbaar in managua,maar hier is alles okee hoor,so dont worry.we hebben een paar drukke dagen gehad,een wasmachine gekocht,die het vervolgens dan niet doet met een paard en wagen een droger opgehaald bij bevriende mensen,fotos volgen,echt geen gezicht we waren de attractie van granada,nieuwe electriciteitsdraden getrokken,blijkt vervolgens dat de droger op 220 volt werkt en niet op 120!!dus morgen wordt er weer een nieuwe draad getrokken,nouja getrokken aan elkaar geplaktband.verder visitekaartjes laten drukken met onze naam email en plattegrondje erop. vanmorgen naar een echte drukker geweest om flyers te laten maken,zaterdagochtend kunnen we een voorbeeld zien,de machines daar zijn heel erg oud en ze werken nog met drukletters die in europa een fortuin waard zijn,maar dat weten ze niet.eigenlijk zijn we de hele dag wel bezig maar alles duurt allemaal vrij lang,wat wil je ook met die hitte,waar we vanmiddag de kaartjes hebben opgehaald ga je ook niet geloven,je stapt een huis nouja huis,iets dat er op lijkt binnen en daar zit de hele familie,televisie op standje 100,en achterin zit dan een knul met een computer,afijn voor zover wij weten knipt de hele familie dus jou kaartjes,giller!!als ik jullie vertel dat de mensen hier hun auto in huis parkeren geloven jullie me toch niet,en dat iedereen behalve wij een tuin midden in hun huis hebben,met zonder dak!!probeer je dat maar eens voor te stellen.ik heb er over nagedacht om nog 3 weken te blijven,maar het taalprobleem is nog te groot,en we lopen toch wel tegen meer dingen op als we dachten,en ik kan mn mannetje niet zo lang missen.kan iemand alvast onze verwarming aanzetten!!!!hi hi tot later,xxx

• 09 Januari 2009 - 07:03

Wim Rissema:

Hoi Julie drie

Leuk om te lezen hoe we (in nederland) hier onszelf 'langzaam over de kop stressen terwijl jullie het rustige tempo weer (her)ontdekken.

Nu verbaas je jezelf nog en later verbaas je jezelf weer in Nederland
    Beter toch?..... Hoe we hier collectief hard lopen....

Liefs
    Wim

• 09 Januari 2009 - 09:38

T Hilly:

Wat een groot avontuur waar jullie aan begonnen zijn. spannend hoor. Kan ik even overkomen om te helpen ? Kleine beetjes, je weet het hè? succes !

Marlies en Gerco

Hoi hoi, sinds maart 2009 wonen we in Granada Nicaragua waar we aan het Centrale Park, naast de Kathedraal een vrij groot bar-restaurant hebben, genaamd Nuestro Mundo. (onder de plaatselijke bevolking ook bekend als El Balcon). Het is hier echt super: supermensen, super mooi weer en super mooi. Hasta pronto en Granada Nicaragua.

Actief sinds 28 Juli 2008