Oeps, een Hostal gekocht - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu Oeps, een Hostal gekocht - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van Marlies en Gerco Peels en Rosbeek - WaarBenJij.nu

Oeps, een Hostal gekocht

Door: Marlies en Gerco

Blijf op de hoogte en volg Marlies en Gerco

30 December 2008 | Nicaragua, Granada

arme gerco,gisteravond aangekomen en sinds vanochtend mede eigenaar van het hostel!!ach ja dingen gaan niet altijd zoals gepland,vanochtend een afspraak met de eigenaar die tevens ook advokaat is,en na drie uur,zonder koffie,was de zaak rond!!vanaf vrijdag zijn wij dus eigenaar van ons hostel,wat hebben we gedaan!!nou eigenlijk precies waar we hier voor gekomen waren,maar dan in een stroomversnelling.hier lopen dus drie heel verbaasde mensen rond te weten diana gerco en ik.we hebben wel het een en ander moeten regelen want geen van ons kan blijven,onze boekhoudster komt met haar kantoor in het hostel zitten zolang wij er niet zijn,ze houd een oogje in het zeil en doet de betalingen,alles gaat hier cash,zelfs de huur gas en licht enz.het personeel doet de rest maar heeft wel een leidende hand nodig.nou wat vinden jullie daar nou van,die leipneuzen hebben het toch gedaan,gaaaaaaf he.nu gaan we het vieren met de nodige alcoholische versapingen,en morgen geven we onszelf een vrije dag om naar het meer te gaan en de hele dag niks te doen,we gaan naar de monkey hut,dat is dat hostel waar we eerder dit jaar hebben gesolliciteerd,schijnt erg mooi te zijn.en vriezen jullie vingers er al af,ik denk dat we een temperatuursverschil hebben van 40 graden!lieve mensen alvast een hele fijne oudejaarsavond,kijk uit en geniet ervan,veel liefs van ons xxx

• 30 December 2008 - 23:08

Lean:

Hallo ik ben er nog maar net gaan jullie weg ??!!

Gaaf, van harte !!

En ja het is hier koud.
    Proost op het nieuwe jaar,ik ga nu slapen.

XXX Lean.

• 31 December 2008 - 00:27

Claas:

Ha! Jullie doen nog eens leuke,spannende dingen zo op het eind van het jaar. Heeel Hartelijk Gefeliciteerd met de aankoop. Een boeiend en succesvol 2009 gewenst.

van Claas

• 31 December 2008 - 06:22

Karin En Gerrit :

Man, man, man, ongelooflijk... zo snel ;-)Super !!! Dikke, dikke proficiat aan alle drie de nieuwe eigenaars :-); Knap !!!
    Heel veel succes . Ik kijk constant uit naar het vervolg van jullie verhaal

Dikke kus

Karin en Gerrit

• 31 December 2008 - 07:59

Rian En Henk:

jeetje dat is snel, proficiat. en een mooi en goed 2009 voor jullie

• 31 December 2008 - 08:10

George:

Tuut, dat is snel. Gefeliciteerd !! Dit wordt een byzondere jaar wisseling voor jullie. Have Fun

• 31 December 2008 - 08:16

De Overbuurtjes:

Hoi schatjes

Voor de derde keer probeer ik een berichtje te plaatsen. even schrikken hoor jullie nieuws,wel van harte met de aankoop.Dat word een webcam aanschaffen en flink sparen.

dikke kus van anthony,annette,Nicci en Lean.

• 31 December 2008 - 10:05

Nel En Johan:

Geweldig mensen gefeliciteerd enne hoezo een spetterend begin van 2009 veel plezier daar.

groetjes van de Kooijmannetjes

• 31 December 2008 - 10:45

Heleen:

Wat goed!!! Gefeliciteerd allebei!! Wat een mooie afsluiter van het oude jaar en een prachtig begin van het nieuwe :).Geniet nog even van jullie tijd dara en neem een flinke borrel :).
    Lfs,
    Heleen

• 31 December 2008 - 11:02

Marcelle En Gert:

lieve mensen,

een mooier einde van 2008 kan je niet hebben.
    SUPER!!!!!
    Maak er iets moois van.

Vriendelijke groet,

Marcelle en Gert Buis

• 31 December 2008 - 11:03

Monique:

Gek geworden!! Maar reuze gefeliciteerd en 2009 gaat het voor jullie helemaal worden. XX Monique

• 31 December 2008 - 11:44

Liesbeth:

Super TOP!!
    Spannend, en een mega uitdaging.
    Ja, ik vind het geweldig voor jullie GEFELICITEERD!
    Wens jullie een geweldig oud en nieuw veel plezier.

Liefs, Liesbeth.

• 31 December 2008 - 12:10

Edwin Petra En Menno:

Hoi,

van harte gefeliciteerd met jullie aankoop!
    Dat is wel even een begin van 2009 hoor.
    Nou, jullie zullen genoeg te doen hebben nu, alvast een heel gelukkig en gezond 2009.
    Groetejes en een dikke kus van ons!

• 31 December 2008 - 13:52

Erik:

Van harte gefeliciteerd met deze grote stap. We zijn benieuwd naar de details en kunnen niet wachten. Hier is het nog 9 uur te gaan tot het nieuwe jaar, vrieskou en oliebollen. Bij jullie dus ca 16 uur, lekker warm en harde cola, pinaatje wellicht?
    Liefs uit Roosendaal

• 31 December 2008 - 14:04

Jeannette:

Zo heeee!!!! Supergaaf. Wat kan het leven snel veranderen zeg.Laat het maar even rustig zakken met niks doen aan het meer. Hier ligt alles nu dicht en er wordt al geschaatst. Verschil moet er zijn nietwaar. We zullen bij de eerstkomende spaanse les zeker over jullie hebben. Echt leuk!!
    Proost alvast en een goed uiteinde met een goed begin. Liefs Jeannette

• 31 December 2008 - 14:24

Wim Marja &kids:

Van harte proficiat!!!
    Wij moeten onze vakantie nog uitzoeken voor dit jaar dus wie weet. Heel veel geluk samen. Een fijne jaarwisseling en een te gek en uitdagend 2009!

• 31 December 2008 - 14:57

Fred En Esther:

Hé hallo,

had je mail niet meer gehad dus heb ff gegoogeld (is dat een bestaand woord???) op marlies en nicaragua en kijk...... daar zijn jullie ;-))

We gaan het zo eens ff rustig doorlezen, maar ik zie goed nieuws!!! Gefeliciteerd!!!

een hele fijne jaarwisseling.
    kus van Fred en Esther

• 31 December 2008 - 15:39

Arja:

Gefeliciteerd !!! En jullie daar ook een heel speciale jaarswisseling !
    ik zal een oliebol op jullie eten

• 31 December 2008 - 16:19

Annemieke En Geert:

Gefeliciteerd!! Jullie weten wel van aanpakken he?! En dromen waar maken! Wij wensen jullie heel veel geluk! Alvast een super nieuwjaar! Wij blijven jullie volgen..

Liefs Annemieke en Geert

• 31 December 2008 - 16:53

Hillie:

Wat onwijs gaaaaaafffff! en inderdaad wat snel ook. Vind het ook nog wel erg onwerkelijk hoor dat jullie toch echt definitief vertrekken uit ons kikkerlandje snik snik maar
    Ben wel soort van jaloers hoor jullie hebben daar heerlijk weer!! Wij hebben vandaag op de echte dubbeldamse ijsclub geschaatst ook leuk natuurlijk!
    Hee hele fijne avond en voor jullie wordt het alvast zeker een goed nieuwjaar!!
    xxxxxx

• 01 Januari 2009 - 11:02

Annemieke:

pffff, jullie houden het wel spannend, zeg!!
    feliz navidad (is toch spaans?) en veel succes met al het geregel.
    groetjes uit een ijskoud Nederland van Kees, Annemieke, Rick en Daan

• 01 Januari 2009 - 16:41

Lesley:

Lieve Gerco en Marlies,

Heel erg gefeliciteerd met jullie hostel en de aller beste wensen en heel veel succes voor 2009!

Veel liefs Lesley

• 01 Januari 2009 - 19:26

Wilfred:

van harte, en een heel gelukkig en succesvol 2009

• 01 Januari 2009 - 19:27

Kapteynweg 195:

Wij wensen jullie een spetterend 2009 met alle plannen waar jullie al heel lang mee bezig waren en die nu werkelijkheid gaan worden.Heel veel succes!!!
    Floor en Ria